Мис България 2019 на почивка на Малдивите (СНИМКИ)

В края на месец ноември 23-годишната Радинела Чушева спечели короната на най-красивата българка за 2019 година. Още на следващия ден бившата адреналинка от предаването "Господари на ефира" се превърна в една от най-одумваните носителки на титлата.

Потребителите на социалните мрежи изписаха множество коментари, упрекващи избора на журито. По-голямата част от тях се питаха откога конкурсът е променил политиката си, за да избере момиче с корекции. Това се превърна и в тема на много от интервютата, които брюнетката даде, след като стана Мис България.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя преди време пред Bulgaria ON AIR, запитана за подобренията по външния си вид.

Тогава тя каза, че всеки трябва да намери своя начин, за да се чувства добре в кожата си. Чушева също така изрази мнението си, че критиките към нея може да повлияят на младите момичета и да ги накарат да не търсят услугите на пластични хирурзи.

В тв предаването тя се определели като авантюрист, който обича да открива нови места и да посещава екзотични и топли дестинации, а днес тя подплати думите си с доказателства. Докато у нас хората се стягат за предстоящите коледни празници и всяка сутрин се сблъскват с ниските температури навън, Радинела се радва на високите градуси на Малдивите.

 

View this post on Instagram

 

#maldives? #lovelife #amazingview @comomaalifushi ❤️? @celuvka_boutique ???

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

В официалната си Инстаграм страница тя сподели снимки от престоя си в островната държава в Индийския океан. На тях тя позира по сив бански костюм в две части и шапка на фона на прекрасния резорт "COMO Maalifushi". Слънчеви лъчи, бели пясъци, басейни, палмови дръвчета... декемврийската тропическа почивка на миската си има всичко.

На един от кадрите Чушева е решила да си направи вечерна разходка по кея, минаващ покрай редица къщи във водата. За целта тя носи черна блуза и панталон, които е комбинирала със сандали на висока платформа и бежова чанта-плик на марката "Louis Vuitton".

"За човек говорят лошо тези, които са по-зле от него. Тези, които са по-добре, са заети да се радват на живота си!", гласи една от публикациите ѝ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица