Мис Джагър показа сексапил и малко от Insignia

Електромобилът Opel Ampera-e осигурява на госпожица Джагър и всички потребители преход от 500 км с едно зареждане на батериите. 33-4

Една котка с кисела физиономия, една красавица със световноизвестна фамилия и една популярна автомобилна компания се срещат в една оригинална кампания, каквато е тиражирането на календара за новата 2017 г. Преценете сами коя е звездата в акцията - дългокраката мацка и топмодел Джорджия Мей Джагър (щерката на рок идола Мик Джагър, разбира се), четирикраката мацка и топмодел Grumpy Cat (най-известната котка в света с близо 9 милиона почитатели във фейсбук) или топмоделите на Opel.

Реномираната фотографка Елен фон Умверт показва стилизирано не само бедрата на госпожица Джагър и сърдитите сини очи на нацупената котка, но и "лицето" на новия Opel Insignia. За първи път зад гърба на блондинката наднича предницата на бъдещия модел с иновативните си и интелигентни LED светлини от ново поколение. Официалната премиера на автомобила ще бъде чак на изложението в Женева през март. Страниците на календара са наелектризирани и от новия Opel Ampera-e, който обещава да промени към по-добро мнението на потребителите за електромобилите с прехода си от 500 км с едно зареждане на батериите. Моделът с мощност 204 конски сили напълно оправдава светкавицата в своята емблема, защото е абсолютен рекордьор по автономен пробег в сравнение с конкурентите си на пазара в момента. С петте си врати, дължина на каросерията 4,17 метра и багажник с обем 381 литра Ampera-e предлага функционалността на универсален модел от компактния клас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили