Мис Франция иска здраво сцепление

Кралицата на красотата си избра кросоувър Peugeot 2008

Точно за началото на отпускарския сезон новоизбраната Мис Франция за 2018 г. получи наведнъж три превозни средства в комплект с наградата за най-красивата жена в страната. Победителката в 88-ото издание на конкурса Маева Куке си избра кола, велосипед и тротинетка от традиционния партньор на инициативата Peugeot.

55-1-6kol

24-годишната студентка по право се спря на компактния кросоувър Peugeot 2008, удобен за града, за дълги дистанции и за пътища с лоша настилка. Колата на хубавицата е оборудвана със системата Grip Control за подобряване на сцеплението на колелата върху хлъзгави или тежки терени.

1cd_4417

Освен това нейният автомобил е екипиран с камера за заден ход, аварийна спирачка за предотвратяване на сблъсъци, програма за автоматично паркиране Park Assist и панорамен стъклен покрив. Всички тези удобства ще улеснят живота на Мис Франция в предстоящите й многобройни пътувания, свързани с ангажиментите й на носителка на короната за красота.

1cd_4308

Маева Куке е родена в северозападната част на страната в района на Кале и непрекъснато е зад волана по натоварените френски магистрали. Тя харесва оформлението на кокпита на Peugeot с високо разположени контролни прибори директно пред очите на водача и компактен скосен волан. Същият модел Peugeot 2008 в спортната линия GT Line си избра и предишната Мис Франция – Алисия Елиес.

55-2-6kol

В градските задръствания новата миска ще се придвижва бързо и лесно с другите си две придобивки. Това са двуколесни средства за придвижване на ток, за които не се изискват мускули и физически усилия – електрическия велосипед Peugeot eC03 N7 и електрическата тротинетка e-Kick. Те ще бъдат особено полезни за дамата в Париж, където транспортът с автомобил изисква много нерви и време, а липсват и свободни места за паркиране. Неудобство на тротинетката и велосипеда могат да и създават само високите токчета и тоалетите.

1cd_3554_0

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили