Мис Франция кара бял кросоувър

С автомобил и електрически велосипед на Peugeot се бори с кошмарния трафик в Париж носителката на титлата Мис Франция за 2017 година Алисия Елиес. Хубавицата получи новите си превозни средства от шоурума на марката на булевард „Шан-З-Елизе”. От три десетилетия компанията е партньор на конкурса за красота и затова награди победителката.

Родената в Мартиник миска няма проблеми с шофирането, макар че е само на 19 години. Нейната майка Мари-Шантал е работила като инструкторка и притежава собствена автомобилна школа за обучение на начинаещи водачи. Тя е предала уменията си на своята дъщеря, която започнала да се учи да кара още на 16-годишна възраст.

Щом сложи коронката на победителка в конкурса за красота върху къдриците си, Алисия си избра кола, която пасва на нейния шоколадов цвят на кожата и на активния стил на живот. Тя се спря на високоообудван перлено бял 2008 GT Line. Това е най-продаваният модел във Франция в своя сегмент и е много удобен за ползване в града заради компактните размери, просторната кабина, стилния дизайн и ефикасните мотори. Функцията Grip Control го приспособява към всякакви настилки предвид многобройните пътувания на звездата покрай ангажиментите си на миска.

Освен компактния кросоувър красавицата получи и електрически велосипед Peugeot eC 03. Благодарение на батерията тя ще върти с лекота педалите и няма да се поти върху седалката. На две колела тийнейджърката ще стига бързо и лесно там, където не може да се добере с автомобила си – в забранените за коли зони и в претоварения от трафик център на Париж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили