Митове и факти за онлайн залаганията

В интернет може да се натъкнете на най-различни мнения по въпросите за залаганията. Невинаги това, в което мнозинството вярва обаче следва да се приема за чиста монета.

Ето някои от най-често срещаните твърдения. Трябва ли да им вярваме?

Колкото повече опит трупам, толкова по-голям става шансът ми да ударя голяма печалба.

Ако перифразираме, това ще рече, че ако заложите 100 лева вместо 20 или 40 лева, печалбата ви е в кърпа вързана. А истината е, че всичко опира до късмета. Дългият стаж в залаганията не следва да се възприема като гаранция за успех.

Ако играя достатъчно дълго, след време ще си избия всички разходи.

В света на залозите водеща е тръпката. При някои дългата практика помага да развият добър усет и да усъвършенстват стратегията си, но никога не може да се предвиди кога късметът ще бъде на ваша страна и за колко дълго. Така че залагайте, но внимавайте да не се търкулнете по наклонената плоскост. Добра сратегия може да намерите в сайта quora.com винаги носи ползи - ако не да печелите, то поне да не губите твърде големи суми. Положителното при опита е, че той помага да се поучите от предишни грешки и да подобрите шансовете за успех. Едва ли ще си избиете всички разходи, но е много вероятно да направите печеливш удар или цяла серия.

Колкото по-добре познавам спорта, толкова по-голям шанс имам да спечеля.

При залозите всичко е въпрос на късмет. Разбира се, при оналайн покера и спортните залагания задълбочените знания много помагат на играчите. И пак, не забравяйте за късмета. Футболният отбор, на който залагате може да е спечелил два, дори три поредни мача, но при четвъртия може да загуби. Може да сте най-умният покер играч, но винаги може да се намери някой, който има по-силни карти от вашите.

Ако помня резултатите от предишни залагания, това ще ми помогне да отгатна следващите.

Никакъв шанс. При залозите няма универсална формула за успех. Едни събития може да се untitled-4предвидят, други не. Тъкмо в това е тръпката. Нещо като да играеш със съдбата. Дори един начин на залагане да донесе печалби, няма гаранция, че това ще продължи. Някои играчи следват модел, който им е помогнал да спечелят веднъж или два пъти, но малко след това започват да губят, защото отказват да сменят стратегията. В основата на успешните залози стои гъвкавото мислене, съчетано с достоверна информация.

Залози в Bet365

Bet365 е най-мащабната платформа за онлайн залагания. Тя е място на което може да си опитате късмета по всяко време във който и да е спорт. След като си направите bet365 регистрация можете да залагате на спорт, на казино и на голямо разнообразие от игри. С помощта на Bet365 Mobile App всеки запален фен може да прави залози и да следи резултатите по всяко време.

Efbet предпочитан от българите

Efbet е лицензиран български букмейкър, който привлича все повече любители на хазарта и спорта. Букито предлага стотици пазари, атрактивни бонуси и множество възможности за залози, сред които и на футболни срещи от лига Европа. Наскоро компанията добави и нова опция – виртуални спортове, където феновете могат да залагат на компютърно симулирани мачове.

Затова действайте умно. Залагайте първо заради емоцията. Печалбата не бива да бъде самоцел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт