Митов захапа Белчев за целта на ЦСКА

Николай Митов започна психовойна със своя колега Стамен Белчев преди дербито между "Левски" и ЦСКА. В навечерието на мач №1 на България "синият" треньор заяви, че на "Герена" нямат за цел да са пред някой съперник в крайното класиране. В неделя вечер неговият колега от "Българска армия" каза, че "червените" нямат шанс за титла, но задачата пред играчите е да изместят "Левски" от второто място.

„Основната цел е да подобряваме играта всеки изминал мач и в крайното класиране да сме пред „сините“, каза Белчев след 1:1 с "Лудогорец".

Митов отговори: „Ние не може да имаме за цел да сме пред някой отбор в класирането. Какво от това, ако сме шести пред седмия? Трябва да имаме за цел титлата, Шампионската лига или Лига Европа.“

Чрез официалния си сайт ЦСКА призова всички, които носят "червената идея" в сърцето си, да са на стадион "Васил Левски" в събота. Преди това се планира и кратко шествие от ул. "Иван Асен II" до сектор "Г" на арената.

Ясен е вече и реферът на вечното дерби. БФС определи Никола Попов за главен арбитър на големия мач. Съдията ръководи и предишния сблъсък между двата столични гранда, спечелен от „сините“ с 2:1. Тогава съдията показа своята стриктност и санкционира 9 играчи с жълти картони.

Преди двубоя в събота „Левски“ има 3 точки преднина пред ЦСКА в класирането.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ