Митов черпи с торта и уиски

Николай Митов, треньор на „Левски“, почерпи на раздяла бившия си тим „Септември“ с торта, бонбони и уиски. Наставникът пое „сините“ след успешен престой във втородивизионния отбор. „Септември“ беше лидер, докато Митов беше начело на тима. Сега столичани са втори, като делят върха с „Етър“.

Митов посети тренировката на отбора, съобщи „Гонг“. На заниманието специалистът благодари на всички футболисти и на треньорския щаб за добрата им работа. Митов е подчертал пред играчите на „Септември“, че те са му помогнали да бъде забелязан и поканен отново да работи в „Левски“.

„Треньорът дойде на „Герена“ два дни преди двубоя с ЦСКА и ни каза да вложим сърце в този мач - разкри Давид Яблонски, който изработи дузпата и вкара победния гол за „Левски“. - Митов не целеше някаква промяна, а ни каза да сме готови за битка и да я спечелим.“

Чехът се закани на лидера в шампионата „Лудогорец“. Яблонски вярва, че „Левски“ все още има шанс за титлата въпреки изоставането от 12 точки.

„Реално е да се говори за обрат в първенството . каза снажният бранител. - Ще срещнем „Лудогорец“ още два пъти и трябва да си повярваме, че можем да спечелим тези срещи. Искаме титлата, но времето ще си покаже какво ще се случи.“

Давид Яблонски, който изигра главна роля за победата над ЦСКА с 2:1, беше обявен от треньорите в „А“ група за най-добър играч на ХХІІІ кръг на Първа професионална лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ