Митрев се завръща в игра за "Левски"

Стражът на "Левски" Божидар Митрев ще се завърне в игра за "сините". За последно капитанът на тима пази в злополучния мач с "Вадуц" от Лига Европа (3:2), след който тимът отпадна от евротурнирите. Тогава Митрев бе заменен на почивката, а в последствие като титуляр се наложи Мартин Полачек. Срещу "Лудогорец" обаче словакът допусна нелепа грешка, повлияла на крайния резултат.

Сега феновете на тима от фракция "София Запад" разкриха за ротацията под рамката. Те призоваха всички привърженици на отбора да подкрепят 31-годишния страж, а не да го освиркват, както се случи през лятото.

Съобщението:

Отправяме важно съобщение към цялата синя общност. Научихме, че под рамката на вратата ще застане доскорошният капитан на отбора Божидар Митрев, ние като организация няма да допуснем подмятания и освирквания към нито един играч, на когото треньорът ни Славиша Стоянович се е доверил.

Уведомяваме всеки един от вас, без значение в кой сектор или блок е заел своето място, че при неспазване на взетото решение ще се разправяме с инициаторите и изпълнителите на анти-левскарската проява, както сметнем за добре!

Ние не режем гредите на стадиона си, а подкрепяме Левски докрай!

Всички на стадиона, рамо до рамо, за Левски София!

Успех, Божка!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ