Михаела Маринова пусна дебютен албум

Звездата на Михаела изгря в третия сезон на “Х Фактор”.

Музикална премиера напук на кризата

Певицата представи новите си песни с онлайн концерт

Официалната промоция на “Стъпка напред” се отлага за май

Напук на кризата и извънредното положение заради коронавируса, Михаела Маринова пусна своя дебютен албум.

Младата певица зарадва феновете си с виртуален концерт в ютуб канала на “Вирджиния Рекърдс”, на който изпълни част от парчетата в “Стъпка напред”, а зрителите можеха да є задаваха въпроси, свързани с новите й песни.

На 26 март трябваше да се състои първият й голям концерт в Sofia Live Club, за който тя и екипът є се подготвят от месеци. Концертът пада, засега е с нова дата през май, но “Вирджиния Рекърдс” решават да не пипат премиерата на албума. “Мечтите не се отменят”, обосновава се и Михаела.

В проекта освен всичките й хитове, влизат и няколко неиздавани до момента парчета - “Следвай моя глас”, “Другата стая”, “Моят сън” и “Винаги ще има утре”. Сред авторите в албума са шведският тандем Ollipop и Holly Martin и румънският хитмейкър Кристиан Тарчеа - Мonoir.

Звездата на Михаела изгря в третия сезон на “Х Фактор”, когато тя достигна до финалния концерт на предаването и излезе от него като любимка не само на децата, но и на техните родители.

Дебютната й песен се казва именно “Стъпка напред” и й донесе редица награди. Междувременно с майсторските си превъплъщения певицата печели публиката и два от най-рейтинговите телевизионни формати - “Като две капки вода” и “Маскираният певец”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес