Михаела Тодорова е новата „Мис Плеймейт”

Блондинката от Казанлък планира да се занимава със земеделие

12-те момичета дефилираха в два тура

Финалът на конкурса събра стотици гости и популярни личности

Михаела Тодорова от Казанлък е новата „Мис Плеймейт 2019”. 21-годишната блондинка стана фаворит на журито по време на финала на конкурса в събота вечер и спечели наградата от 20 000 лева и нов луксозен автомобил.

В столичен хотел събитието събра стотици гости и много популярни личности, сред които Златка Димитрова, Жени Калканджиева, Христо Сираков и други. Водещи на вечерта бяха Мария Силвестър и Любен Дилов-син, а на сцената пя Елена Брусарска.

12-те финалистки показаха танцови умения, докато дефилираха в два тура - по еротично бельо и в бляскави официални рокли.

Победителката получи специалната корона и лентата от миналогодишната носителка на титлата Жанета Осипова, която каза от сцената „не бъдете просто плеймейтки, бъдете на първо място хора”. Михаела Тодорова е модел на Плейбой още от 2018 година. Тогава не се престрашава да участва в Плеймейт, но след като получава подкрепа от майка си и баща си, решава да стане част от конкурса тази година. Като малка мечтаела да бъде банкерка, за да брои пари. След време обаче Скарлет Йохансон става нейният идол и се появява мечтата да е актриса. Ето защо планира да запише и театрално училище.

„Смешното е, че днес парите изобщо не ме вълнуват. Даже често се улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям имам ли пари дори да се прибера, камо ли за вечерта”, казва блондинката.

Най-близките й планове са свързани със земеделие. Обещава, че ще показва земеделски труд и в инстаграм канала си, за да бъде личен пример за това как младите хора да работят и да не се срамуват от труда. Вярва, че любовта на гей двойките е по-силна и стабилна в много отношения, и дори са дори по-добри родители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица