Михаела Филева за приятеля си: Не го крия

Михаела Филева призна, че е щастлива с човека до себе си и разкри, че той няма нищо общо с музикалните среди и неговата сфера на работа е маркетинг.

"Истината е, че аз не го крия по никакъв начин. Всичките ми близки приятели го познават, познава семейството ми. Чудесен е", каза певицата в интервю за bTV.

Михаела сподели, че любимят ѝ се занимава с маркетинг. "Може би е един от хората в живота ми, за които се чувствам изключителна късметлийка, че въобще съм срещнала, заради начина, по който общува, заради начина, по който се отнася към света около себе си и заради много правилния му барометър за добро и лошо", допълни Филева.

Тя изтъкна, че му е много благодарна за това, че подхожда с невероятно разбиране към нея като артист. И добави:

"Той е много интелигентен и му благодаря за тази подкрепа. Много е ценно човекът до теб ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка в парка на чудесата."

Последната известна връзка на Михаела бе с хип-хоп изпълнителя Pavell, като двамата се разделиха без особен шум и не коментираха подробности за края на романса си. Pavell също намери любовта в лицето на модела Кристина Нгуен. Наскоро тя бе участник в кулинарното риалити MasterChef, но малко след началото го напусна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица