Михайлов титуляр срещу Парагвай

Спортал

Николай Михайлов е фаворит за титулярен вратар в състава на България срещу Парагвай. Стражът, който е твърда резерва в „Левски“ през сезона, ще се възползва от факта, че неговият основен конкурент Пламен Илиев е с контузия. Играчът на „Лудогорец“ се очаква да получи почивка, за да бъде на линия срещу Чехия в неделя в заключителната квалификация от битката за Евро 2020.

„Разговарях с всеки един от футболистите, които имаха какво да ми кажат – заяви новият селекционер на „лъвовете“ Георги Дерменджиев. - Това беше една от първите ми цели, които си бях поставил с идването на поста. Видяното в мача с Англия не е истинското състояние на отбора, можем много повече. Тези два мача ни дават възможност да се подготвим за задаващите се баражи за Евро 2020.“

Дерменджиев не пожела да коментира последните скандали в БФС.

За последно Михайлов игра за „лъвовете“ срещу Косово през юни при загубата с 2:3 в София. През настоящата кампания вратарят има едва 90 минути, записани при успеха над „Спартак“ (Варна) с 5:1 от турнира за Купата на България.

С травма е и Кирил Десподов. Нападателят на „Щурм“ (Грац) е получил травма в понеделник. Селекционерът обаче успокои, че състоянието и на двамата не е сериозно.

Двубоят е тази вечер от 19 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ