Млада жена загина при сблъсък на „Мерцедес” с камион

Снимка: Архив

31-годишна жена, която шофирала лек автомобил, се е блъснала в товарен камион и е загинала на място, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Трагичният инцидент е станал във вторник около 16,10 часа на улица в северозападното село Якимово.

"Мерцедес Е 220", зад волана на който седяла Ралица А. от село Златия, пътувал в посока от село Дългоделци към село Черни връх. При излизане от ляв завой обаче младата жена загубила контрол над волана, автомобилът се поднесъл и се блъскал странично в идващия насреща влекач МАН с прикачено полуремарке. Ударът е бил много силен, Ралица А . е издъхнала на място, а двата автомобила са сериозно намачкани, казаха от полицията.

Водачът на товарния автомобил Валтер М./57 г./ от Монтана е проверен с дрегер за алкохол, пробата му е отрицателна. Местопроизшествието е посетено от дежурна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

По предварителни данни причината за тежката катастрофа е несъобразената с мократа пътна настилка скорост. Тялото на починалата жена е транспортирано в болницата в Монтана за аутопсия.

Ралица А. е работела на бензиностанция в град Вълчедръм, но имала планове да започне свой малък бизнес и да отвори магазин в родното си село, където живеела със семейството си, разказаха местни хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България