Младежите на ГЕРБ: Обичаме България! Страната има нужда от хора работещи в интерес на гражданите

Младежи от ГЕРБ в Бургас организираха патриотично събитие, насочено към гражданите и гостите на града.

Инициативата "Аз Обичам България” е и подкрепа на кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Шатрата на партията, до Часовника в центъра на Бургас, се изпълни с десетки хора, които трябваше да отговорят на въпроса "Защо Обичам България?”.

Младежите монтираха дизайнерски винил с очертани контури на картата на България. Там всеки гражданин написа своето послание защо обича България.

Инициаторите на мероприятието бяха приготвили и специални стикери в бяло, зелено и червено. В организацията по събитието се включиха общинските структури на Младежи ГЕРБ в област Бургас.

В събитието се включиха народните представители Димитър Бойчев и Диана Йорданова, общинските съветници Галя Василева, Антон Берданков, Калояна Живкова, Тодор Колев, Диян Димов, Лиляна Драгоева, Чавдар Вълев, както и десетки други минувачи.

„Нашата цел като младежи е да активизираме гражданите и да ги насърчим към активност в изборния ден. Чрез това събитие искаме да обърнем внимание към правилният избор, който ще насочи България в посока на просперитет. Обичаме България, защото тя има нужда от хора, които да работят в интерес на гражданите. Младежите на ГЕРБ Бургас ще подкрепим номинацията на първата жена президент г-жа Цецка Цачева”, каза Николай Василев – областен координатор на МГЕРБ Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика