Младежи пътуваха до Одрин на депутатски разноски

Младите хора от Разградско имаха възможност да пътуват на депутатски разноски и да разгледат Одрин.

Подаръкът на Хюсмен е по повод студентския празник

Еднодневна екскурзия до Одрин подари на 50 младежи от Разградско независимият депутат Гюнай Хюсмен.

Разходката до Турция е по повод 8 декември, но от нея са се възползвали и младежи, които не са студенти.

Всички разходи по пътуването, храната и посещенията на забележителности са поети от народния представител.

Той е дал възможност на желаещите младежи да се запишат предварително за обявения тур до Одрин без да се делят по политически пристрастия или етноси.

Това е поредна инициатива на Хюсмен в региона. Тази година той изпраща и пенсионери на почивка в Еленския балкан, както и на екскурзия в Румъния. Непрекъснато организира и групи от Разградско, които да му гостуват в парламента, за да им покаже как работят народните избраници. До момента, на негови разноски, Народното събрание са посетили над 280 жители на областта. От поканата са се възползвали пенсионери, учители и ученици, работещи в различни структури. Те се записват в приемната му, след което се организира и опознавателния тур, който включва и почерпка в парламента.

Хюсмен разказа, че някои от хората за първи път имали възможност да излязат от малките си населени места и да видят столицата.

Този четвъртък той чака група от 20 ученици и учители от село Севар да му гостуват в Народното събрание и се зарича да продължава да изненадва съгражданите си с различни инициативи.

„Хората очакват от депутатите, на които са гласували доверие, активна работа по всички направления. Особено държа на младите хора, тяхното обучение и възможности за реализация. Опознаването на институциите също е важна част от работата”, казва Хюсмен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България