Младеж налетял да бие баба си, взела му наркотиците

Снимка: Архив

19-годишен младеж от Разградско е налетял да бие 74-годишната си баба, която го видяла, че държи наркотично вещество и му го взела. Храбрата възрастна жена отнела тревистата маса, обработена с амфетамин, дала я на сина си, а той викнал полиция, за да овладеят агресията на младежа.

Първоначалният сигнал за домашно насилие бил подаден на тел. 112. Мъж съобщил, че в дома им в село Гецово младеж удрял баба си. При пристигането на полицията станало ясно, че разправията е била заради наркотичното вещество, което било предадено на униформените. Младежът е задържан и е започнало бързо производство.

В четвъртък полицията задържа и друг мъж, попаднал в зависимост от наркотиците, който обаче бил супер агресивен и крал дрехи от магазин. 37-годишният извършител е арестуван след сигнал от продавачка, че нахлул в магазин за спортни стоки, държал се безобразно и си взел каквото си иска от стоката. При издирването му полицията иззела крадените дрехи. Мъжът бил осъждан за кражби. Под въздействието на наркотици пък ставал опасен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България