Младен Маринов за намереното тяло на мъж: Няма данни за второ убийство в Костенец

Снимка: Архив

На този етап данните не сочат, че става въпрос за второ убийство в Костенец. Това обясни вътрешният министър Младен Маринов в парламента по повод намерения труп сутринта в съседство на къщата на издирвания шести ден за убийството на жена си Стоян Зайков.

"На този етап не можем да говорим, че има насилствена смърт. Изследваме и двете версии. Няма данни да е имало стрелба на място, както и динамика от борба", уточни Маринов.

"На този етап, сутринта в ОД на МВР-София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са проверили адреса и са намерили труп на мъж, сформиран е екипът, включително със съдебен лекар и започва огледът на място", добави той. По думите му чак след приключване на огледа ще може да се дадат повече подробности, а на мястото са главният секретар на МВР и шефът на ОД на МВР-София.

"Не е известна на полицията и роднинска връзка между издирвания, убитата жена и намерения мъртъв мъж тази сутрин. Единствената връзка е, че къщата му се намира в съседство на издирвания Зайков, стана ясно от коментара на Младен Маринов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България