Младен Маринов: Не може системата само да иска, трябва и да дава

Вътрешният министър Младен Маринов откри санираната сграда на полицията в Благоевград заедно с кмета Атанас Камбитов. Отвън сградата е красива и нова, но вътре не е имало ремонт и преоборудване. Полицията работи с компютри втора ръка дарени им от съда, столове си носят от дома. По този повод новия министър заяви и обеща като приоритет да му бъде подобряване на материалната база на полицията, както и личното им оборудване-униформи, жилетки и други.

Аз съм диалогичен човек, но не може системата само да иска, трябва и да дава, каза още Маринов в отговор на въпрос как ще работи със синдикатите. Заяви,че ще се работи усилено по разкриване на контрабандата и сивия сектор, обясни,че съставът на МВР е стабилен. И каза,че който не издържа или му е тежко сам да преценява какво да прави, това по повод въпрос за наличието на доста пенсионери, които работят все още в системата.

Министърът поздрави състава на полицията в Благоевград и дари с плакет за добро сътрудничество кмета на общината Атанас Камбитов.

Сградата на полицията е санирана за 1,5 млн. лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България