Млади и нови лица в челото на кандидат-депутатската листа на БСП в Пловдив

Млади и нови лица в челото на кандидат-депутатската листа на БСП в Пловдив

Куп нови и млади лица попаднаха в челото на кандидат-депутатската листа на коалиция "БСП за България" в 16-и МИР Пловдив-град, която бе излъчена с таен вот по време на градската конференция на социалистите под тепетата.

След водача проф. Иво Христов втори е директорът на УМБАЛ "Пловдив" доц. д-р Георги Йорданов, след като новоизбраният градски лидер Красимир Трифонов се отказа да бъде включен в листата. 25-годишната политоложка и общинска съветничка Теодора Халачева е под №3, а четвъртото място заедно с №10, 16 и 18 са за коалиционни партньори на БСП.

Пети в червената листа под тепетата е 28-годишният хирург и преподавател в Медицински университет-Пловдив д-р Любомир Паунов, а шести е 29-годишният мениджър Тодор Стоилов, председател на БСП в район "Централен". Бившият градски лидер Захари Георгиев е под №7, а осми е 34-годиният хирург д-р Атанас Баташки, син на експредседателя на БСП-Пловдив проф. Илия Баташки. Още четирима младежи и девойки под 32 г. допълват пловдивската червена листа от 22 кандидат-депутати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика