Млад мъж загина, преобърнал се с мерцедес на автомагистрала Тракия край Ямбол

Шофьорка на лека кола се бори за живота си след сблъсък с микробус на път за Смолян

Тежка катастрофа със загинал млад мъж е станала днес край Ямбол, съобщават от пресцентъра на областната дирекция ва МВР в Ямбол.  Сигналът за фаталния удър на автомагистрала „Тракия“ в посока София е подаден около 7.40 часа При 281 км лек автомобил „Мерцедес“ е излязъл извън пътното платно и се е преобърнал в канавката. На място е загинал млад мъж, пътувал в автомобила. Това съобщиха от МВР.

Към 9.10 часа пък е получен сигнал за тежко произшествие на пътя Пловдив-Смолян. Според първоначалната информация, при излизане на главния път от разклона за село Златитрап, лек автомобил „Форд“ се е сблъскал с микробус „Рено”. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Със специализирана техника от колата е извадена 56-годишната шофьорка, която е откарана в тежко състояние в болница. Медицинска помощ е оказана и на нейна 76-годишна спътничка. Без наранявания е 37-годишният мъж, шофирал микробуса. Той е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

До приключване на огледа на местопроизшествието движението на превозни средства в района ще е ограничено, казват от МВР. Служители на сектор „Пътна полиция“ регулират трафика. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се изясняват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право