Момичета без талант трупат милиони

Най-младата представителка на клана Кардашиян Кайли Дженър върви по стъпките на по-големите си сестри

Статутът „риалити звезда“ или „гадже на известен рапър“ е достатъчен, за да се поддържа успешна „кариера“

Някогашните стриптийзьорки Амбър Роуз и Блек Чайна забогатяха след връзките си със знаменитости

Все повече и повече красавици по света и най-вече в Америка успяват да привлекат вниманието върху себе си и да трупат милиони въпреки липсата на талант или дори диплома за висше образование. Едни от най-ярките примери за този феномен са Кайли Дженър, Амбър Роуз, Снуки и Блек Чайна. За всички тези дами може да се каже, че те напълно изживяват „американската мечта“, без да полагат особено големи усилия за това. Главните причини за тяхната популярност са две - участие в риалити шоу, гадже на световноизвестен рапър или и двете.

В момента красивите милионерки са сред най-коментираните личности в световните таблоиди. Всяка тяхна поява или избор на тоалет се превръща в медийна сензация, а публикациите им в социалните мрежи събират хиляди лайкове и последователи.

Най-младата и най-богатата сред тях Кайли Дженър има близо 12 милиона в банковата си сметка. Това състояние тя натрупва благодарение на изявите й като модел, продажбите от собствената й линия козметика и участието й в хитовото предаване Keeping Up With The Kardashians. Причината за тези успехи на 19-годишната блондинка е нейната огромна популярност в мрежата. Тя покрива всички критерии - риалити звезда, скандална връзка с известен рапър (Тайга) и противоречив образ в медиите. Пластичните й интервенции започват на 17-годишна възраст.

По стъпките на Кайли върви и телевизионната сензация Снуки. Американката с италиански корени придоби огромна популярност по време на участието си в предаването на MTV Jersey Shore. В периода 2009-2012 г. тя се превърна в емблема за риалитито заради разкрепостеното си поведение и смелостта да покаже всичко от себе си пред цяла Америка. Първоначално Снуки печели по 5000 долара за всеки епизод, но разрастващата се популярност й носи вече по 30 000 долара. За приходите над 4 милиона допринася и главната й роля в ново предаване, посветено на нейния живот.

Бившите стриптийзьорки Амбър Роуз и Блек Чайна вече могат да забравят за предишните си финансови проблеми. В момента и двете се изявяват като модели и актриси, но истинската причина за техните милиони е голямата им медийна популярност, придобита след скандални връзки с рапъри. Любовните авантюри на красавиците с музикалните звезди стартират след снимки за видеоклип. Амбър Роуз стана „любимка“ на медиите заради връзките си с рапърите Уиз Калифа и Кание Уест. Блек Чайна пък споделяше едно легло с Тайга за 2 години, преди той да я смени с по-младата Кайли Дженър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица