Момичето, което стана секси аниме фетиш

Изритаха провокативната Belle Delphine от инстаграм

Тя владее хентай естетиката и успява да пресъздаде онази възбуждаща за феновете на манга порното комбинация от наивност и перверзия

[modula id="3349304"]

Младата интернет атракция Бел Кършнър, известна повече със своя псевдоним Belle Delphine, реши да продава бурканчета с използваната вода от ваната си за 30 долара парчето на разгонени геймъри. Малко след това и двата нейни профила в социалната мрежа „Инстаграм” бяха деактивирани, а като причина се изтъкна нарушаване на правилата. Тя имаше над 4,5 милиона последователи там и се беше превърнаърнала в олицетворение на секси аниме фетишите, които от Азия завладяха и Западния свят. Сега върлуват спекулации защо точно е била изгонена тя, а нейните фенове очакват да се завърне и да ги радва с нови палави фотосесии.

Но как се роди феноменът Belle Delphine? Тя е символ на странния свят на младежките сексуални субкултури. Едва на 19 години, родена е в Република Южна Африка, а в момента живее във Великобритания.

Именно от Острова тя разгръща извънредно успешната си доскоро кариера на cosplay модел в „Инстаграм” и превръща собствената си баня в декор и интериор на сексуално наситен бизнес за милиони.

Belle Delphine оперира в средите на поп-културата и привлича изкушените от всякакви игри, сериали и палави превъплъщения консуматори. В по-ранни свои снимки и клипове тя е перверзен елф с остовърхи ушички и невинно-хищническо излъчване. Belle Delphine осъществява мечтаната от милиони младежи и вечни непораснали юноши среща между фентъзито и еротиката. Но най-голяма популярност тя придобива с опита си да се превърне в жива версия на персонажите от японските манга и аниме порнографски произведения.

Belle Delphine полага огромни усилия да прилича на невинна секс принцеса от хентай филмче - розови перуки, чорапи до бедрото, лунички, котешки ушички, детски изражения, топли и меки цветове и, разбира се, извращения.

Тя е експерт в пресъздаването на ahegao гримасата - лицевите изражения, които рисуваните момичета в хентай анимациите правят по време на оргазъм. Belle Delphine се снима с изплезено езиче и събрани очи като на моменти наистина постига смущаваща прилика с рисуваните версии на вдъхновението си. Това побърква геймъри и всякакви мъже с особени сексуални апетити и липсваща полова реализация в реалния живот.

Belle Delphine отлично е напипала пулса на геймър общността и знае какво да предложи на милиони младежи, които живеят пред екраните и мастурбират на рисувани филмчета.

Тя дори копира най-странните и тревожни еротични фетиши от японската сексуална субкултура. В едно клипче си играе във ваната с мъртъв октопод, на когото е „монтирала” рисувани очички. Сексът със сепии, октоподи и други мекотели е една от най-отличителните и притеснителни черти на азиатските порнографски произведения.

Belle Delphine владее хентай естетиката и успява да пресъздаде онази възбуждаща за феновете на манга порното комбинация от наивност и перверзия. Тя излъчва едновременно невинност и нажежена сексуална порочност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл