Момчето, наръгало друг младеж в столицата: Не ми пука, че ще ме осъдят

Снимка: Архив

По непотвърдена информация до кървавия инцидент се стигнало заради обиден колаж

15-годишното момче, което нападна и намушка с нож свой връстник в столичния жк "Надежда", е било заснето от други тийнейджъри да разказва какво се е случило, предаде Канал 3.

"Виж, аз отпреди исках да ги бия. Трима бяха. Изобщо не ми пука, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Ако искат да ме съдят, ако искат да не ме съдят. Аз и преди исках да ги бия", казва нападателят.

Малко след 14 часа, в полицията е постъпил сигнал за намушкано момче на междуетажна площадка на жилищен блок в ж.к. "Надежда 3". По неофициална информация до кървавата атака се стигнало, след като раненото момче, заедно със свои приятели, направили обиден колаж и го качили във Фейсбук.

15-годишният нападател е с ирански произход от смесен брак. От кадрите се вижда, че ученикът държи голям нож, с който е намушкал връстника си. Той е разпитван от други момчета, които го виждат гол до кръста, с ножа в ръка и със следи от кръв по тялото в района на бул. "Ломско шосе".

Тийнейджърите, които снимат клипа, го питат къде е намушкал връстника си, а той показва с ножа корема си и казва: "Ей тука". "Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо", обяснява нсападателят.

Другите го съветват да се маха от булеварда, да се прибере и да се изкъпе. Видеото е заснето, преди тийнейджърът да бъде арестуван.

Намушканото момче пък е транспортирано в "Пирогов". От лечебното заведение съобщиха, че лекарски екип извършва животоспасяваща операция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България