Момче на 14 г. подкара съседски "Опел" и катастрофира

Момче на 14 г. от шуменското село Дибич подкара "Опел"-а на пенсионер и катастрофира в паркирано камионче на първата пресечка. За късмет при инцидента в петък към 14 часа детето се разминало без сериозни травми, само с разкървавен нос.

На място съседи, които го задържали, извикали полицаи. Васко В. се възползвал, че шофьорът оставил колата си за минути без надзор и с ключове на таблото, разказаха възмутени местни хора. Пенсионерът Йордан и съпругата му се върнали от пазар, влезли да оставят покупките в къщата и в това време момчето се метнало в семейния им автомобил. Още в първата пресечка след минути ученикът се блъснал в каросерията на камион, пълен с бали слама, а те се изсипали върху предницата на колата. Можело е да стане много по-лошо, защото в това време на мястото била и майка с бебешка количка.

По време на инцидента родителите на невръстния шофьор били на работа, само баба му била у дома и като се уверила,

че не е сериозно пострадал си тръгнала от мястото на ПТП-то. Това не е първо пътно произшествие на хлапака, който много искал да шофира, а нямали автомобил.

Преди 3 г. пак имал подобна случка, разказаха съседи. Момчето и брат му са известни с хулигански "подвизи" в Дибич. Последно счупили стъклата на селското училище. Невръстният шофьор учи в VI-то ОУ в Шумен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право