Морска гара става зона за забавления с FUNCITY+

Най-големият младежки фестивал у нас - FUNCITY+, който е част от програмата на "Варна-Европейска младежка столица", ще превърне Морска гара в зона на забавленията.

От 31 август до 3 септември на няколко сцени ще кипи адреналин и творческа активност.

Чуждестранни диджеи и хореографи и популярни наши изпълнители като Миленита, Pe4enkata и др. ще забавляват публиката, а млади рок банди от Североизтока ще спорят за участие в тв състезането "Голямото рок междучасие".

Ще има уроци по различни видове танци и по самоотбрана, спортни тренировки, турнири по стрийтбол, скейт, лонгборд и блейд, работилници по оригами, калиграфия, роботика и др. За маниаците на настолни игри ще бъде обособена специална Game зона.

Петима артисти на живо ще изработят 3D графити върху картонени кубове, които после ще украсят няколко училища. Пъстрата палитра от събития ще допълнят уличен цирк и огнено шоу.

В петък и събота подвижна DJ бус платформа ще пренесе танцовия дух из целия град. На Морска гара във фестивалните дни свой щанд ще има и представителството на Европейската комисия в България. В петъчната вечер доброволци от БЧК ще канят посетителите да дарят кръв.

Наградата за хуманния жест ще е билет за прожекция на филм от предстоящия Фестивал на Червенокръстките и здравни филми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони