Моторист прегази пешеходка в Куклен

84-годишна пешеходка от Куклен издъхна от раните си в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, след като бе блъсната в понеделник около 18.25 часа от мотоциклет "Ямаха", управляван от 39-годишен асеновградчанин. Инцидентът е станал на улица "Христо Г. Данов" в Куклен, а причините и обстоятелства около него се изясняват от служители на сектор "Пътна полиция"-Пловдив.

Двамата участници в катастрофата са откарани в пловдивска болница, където възрастната жена починала вследствие на получените тежки контузни рани. Мотористът е настанен за лечение, като му е взета кръвна проба за алкохол.

Под лекарско наблюдение в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив е настанена и 22-годишна контрольорка в автобус на градския транспорт, която пострадала в понеделник около 15.30 часа, след като 54-годишният шофьор на рейса набил внезапно спирачки, за да избегне катастрофа с изненадващо преминал пред него лек автомобил. Младата служителка на транспортната фирма паднала на земята в автобуса и се ударила лошо. на водача на рейса е взета проба с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България