„Мото-Пфое“ вдига два нови комплекса в София

Всички услуги на компанията ще се предлагат за клиентите на Volvo, Jaguar и Land Rover в премиум обстановка

moto_pfohe_2845„Мото-Пфое“ започна изграждането на два нови търговско-сервизни комплекса в София. Първата копка извършиха лично собственикът на компанията Филип Пфое, управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов и кметът на столичния район „Кремиковци“ Ивайло Панев.

Новите дилърства на Volvo и Jaguar Land Rover ще се намират на изключително ключов транспортен възел, в непосредствена близост до "детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока жк „Младост“.

Те ще предлагат пълната гама услуги, гарантираща мобилността на клиентите на Volvo, Jaguar и Land Rover: продажба на нови и употребявани автомобили от тези марки, бързо и качествено следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент, гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

„Взехме едно наистина добро решение с тази инвестиция, с която ще отговорим напълно и  дори ще надскочим клиентските очаквания, а това ще ни гарантира ръст в автомобилния премиум сегмент и повишаване на клиентското задоволство от работата ни. Правим най-доброто за своите клиенти, защото те го заслужават”, сподели Филип Пфое, собственик на „Мото-Пфое“.

Двата комплекса ще са готови да посрещнат своите клиенти в началото на 2018 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Инвестиции