Моуриньо върна „Юнайтед“ в 1977 година

Manchester United's Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the UEFA Europa League football match between AS Saint-Etienne and Manchester United on February 22, 2017, at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, central France. / AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES

Манчестър Юнайтед“ е единственият отбор от топ 10 на класирането на Висшата лига с отрицателна голова разлика. Тимът на мениджъра Жозе Моуриньо е на минус (20:21) по отношение на отбелязани/допуснати попадения. Това е най-лошата голова разлика за отбора след 12 кръга от 1977 година насам. В неделя „червените дяволи“ паднаха с 1:3 като гост на големия градски съперник „Манчестър Сити“. В класирането „Юнайтед“ вече е 8-и на 12 точки от „гражданите“.

„Смятам, че се подобряваме - обясни след поражението Моу. - Дори в защита нещата са доста по-добри и макар и да получихме 3 гола се справихме добре. Така или иначе още от началото бе ясно, че ще трябва да положим големи усилия, за да останем в четворката. Сега сме извън нея, но и програмата ни бе доста трудна."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят