Моуриньо дава 200 млн. евро за двама от „Реал“

Жозе Моуриньо, мениджър на „Манчестър Юнайтед“, иска двама играчи на „Реал“ (Мадрид), за които е готов да плати 200 млн. евро.

Става дума за бранителя Рафаел Варан, който е стара негова трансферна цел, и Тони Кроос, в когото вижда решение на проблемите си в средата на терена. Същевременно Пол Погба, в който „червените дяволи“ инвестираха 100 милиона евро през лятото на 2016 година, е считан за почти сигурен пътник. Халфът дори може да бъде жертван като обменна монета при трансферите.

Специалния бил наясно, че цената на Варан нямало как да падне под 80 милиона евро, като вярвал, че въпросният бюджет, който притежава, би удовлетворил финансовите претенции на „Реал“.

Моуриньо обаче бил подготвен и план „Б“ в случай на провал. Той обмислял закупуване на Маркиньос и Марко Верати от ПСЖ. Операцията изглеждала възможна, особено при все необходимостта на парижани да осъществят някои изходящи трансфери след закупуването на Неймар за 222 млн. евро от „Барселона“ и очакваното финализиране на сделката за Килиан Мбапе. За френският талант парижани ще платят 180 млн. евро на „Монако“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят