Моуриньо и Конте се нападат взаимно

Жозе Моуриньо, бившият мениджър на „Челси“ и настоящият на „сините“ от Лондон – Антонио Конте си размениха реплики след срещите на техните отбори в Шампионската лига.

Специалния обвини колегата си, че само се оплаква. Италианецът също не остана длъжен.

„Аз никога не говоря за контузии - каза Моу, визирайки италианския си колега, който в началото на седмицата се оплака от много играчи с проблеми и къса резервна скамейка. - Някои мениджъри постоянно плачат, а аз не го правя. В такива моменти трябва да забравиш за контузените и да надъхаш играчите, с които разполагаш. Ако искате бих могъл да плача в следващите 15 минути. Нямаме Златан Ибрахимович, Пол Погба, Маруан Фелайни, Маркос Рохо... Мога да се оплаквам, но няма да го направя. Отидохме в “Ливърпул” с двама централни халфове и нищо друго. Срещу „Бенфика“ трябваше да взема това 20-годишно момче Скот Мактомини, защото нямах друг избор. Въпреки това в 12 мача имаме 10 победи, 2 ремита и 9 “сухи” мрежи. Не е зле, нали?"

Конте разбра за думите на Жозе и веднага контрира: “В много случаи Моуриньо гледа какво се случва в „Челси“ - каза мениджърът на лондончани. - Миналия сезон също го правеше. Трябва да мисли за неговия си отбор и да спре… Нека гледа себе си, а не останалите.“

В момента в „Челси“ контузени са Н’Голо Канте, Виктор Моузес и Дани Дринкуотър. В допълнение в двубоя с „Рома“ Давид Луис получи травма и е под въпрос за следващия двубой от Висшата лига срещу „Уотфорд“. Тимуе Бакайоко пък игра, въпреки че е не излекуван.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят