Моуриньо моли: Не ме бийте много на "Олд Трафорд"

Жозе Моуриньо продължи да изтезава феновете на "Манчестър Юнайтед" и да дразни всички останали. След 0:0 срещу "Саутхемптън" (15-о реми сезона) португалецът призова "Кристъл Палас" да не го бият много на "Олд Трафорд" в последния кръг. И се нахвърли върху ръководството на Висшата лига.

"Във всяка държава на света този двубой щеше да е в събота - рече Специалния. - Ние сме шести, а "Кристъл Палас" се спаси. Значение няма. В сряда играем финал за Лига Европа срещу "Аякс". Вече седем години съм треньор тук. И в "Челси", и в "Манчестър Юнайтед" виждам как ръководителите на футбола не искат успехи на английските отбори в евротурнирите. Това е загубена битка. Надявам се, че няма да ме убиете, когато видите моя състав в неделя. Дано феновете го подкрепят и да простят някои наивности. Надявам се, че Сам Алърдайс (треньорът на "Кристъл Палас" - б.а.) ще се покаже като добър приятел и ще подходи лежерно към мача. Да каже на Вилфред Заха да не се напъва и да остави Кристиян Бентеке у дома. Нека бъде мил с нас."

Думите на Моуриньо разгневиха легендата Греъм Сунес, трикратен еврошампион. "Да стигнеш напред в евротурнирите, не е нещо ново - изригна той. - Аз никога не съм бил уморен. Не съм имал търпение да дойде другият мач. Моуриньо непрекъснато си търси извинения."

В същото време "Хъдърсфийлд" отстрани "Шефийлд Уензди" след дузпи и ще играе финален бараж за влизане във Висшата лига срещу "Рединг".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят