Моуриньо чака, Конте бяга

Отношенията между мениджърите Жозе Моуриньо и Антонио Конте са тема номер едно в Англия. Треньорите на „Манчестър Юнайтед“ и „Челси“ отказаха да се поздравят след двубоя между двата тима на „Стамфорд Бридж“. След последния съдийски сигнал Специалния чакаше своя колега, но италианецът го игнорира умишлено.

Запитан защо не е отишъл да се ръкува с португалеца, Конте отговори: „Това не е важно, главното е да се спечели мача. Трябва да се уважаваме на терена, не извън него. Искате да го преследвам ли? Аз бях в средата на терена. Стиснах ръцете на хората, които бяха наоколо“.

Моу пък бе попитан дали по-късно Конте го е открил, за да го поздрави. „Не. Той изчезна. Затова поздравих неговите асистенти, което за мен в основата си е същото“.

Преди срещата, която „сините“ спечелиха с 1:0, двамата все пак се поздравиха. Инициатор на поздрава отново беше Моуриньо, който причака своя колега в тунела.

Жозе поздрави и играчите на „Челси“ като отказа да стисне само ръката на Еден Азар. Португалецът вярва, че белгийският халф е в основата на уволнението му през декември 2015 година.

Специалния заяви, че вече е притеснен от разликата с лидера в шампионата „Манчестър Сити“.

„Гражданите“ водят с осем точки на „червените дяволи“.

„Все пак сме втори, и 18 тима са в по-лоша позиция от нас в класирането - каза Моу. - Минаваме през труден период с тежки мачове с големи съперници“.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят