Мохамед в „Левски“ за 3 години

Насиру Мохамед е играч на „Левски“. Крилото на „Хекен“ официално парафира със „сините“ за срок от 3 години. Съществува вариант ганаецът дори да играе срещу АЕК (Ларнака), тъй като клубът има право да го картотекира най-късно 24 часа преди визитата в Кипър, която е в четвъртък от 18.30 часа.

В Швеция разкриха, че българският гранд ще плати 3 млн. крони или 285 000 евро за правата на офанзивния играч.

А на „Герена“ очакват други трима нови футболисти. Главният скаут на столичния гранд Богдан Патрашку разкри пред медиите в своята родина, че Денис Алибек от „Астана“ все още е вариант за 26-кратните шампиони. В същото време на „Герена“ преговарят и с млад холандец, играл за последно в „Камбур“. Става въпрос за 21-годишния Найджъл Роберта, разкри „Dsport.bg”. Нападателят е бил одобрен лично от треньора Петър Хубчев. Чака се и краен бранител.

В същото време УЕФА обяви Тиаго Мартинс за главен съдия на двубоя АЕК - „Левски“. Португалецът има опит в евротурнирите. Ръководил е три мача от квалификациите в Шампионската лига и други три от групите на Лига Европа. Мартинс има срещи и на международно ниво – Лига на нациите и евроквалификации. 39-годишният рефер има общо 182 мача в своята кариера, в които е вдигнал внушителните 951 жълти картона, 28 червени, а в други 52 случая е гонил играчи за две официални предупреждения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ