Мрачен СПА кошмар от визионера Гор Вербински

В трилъра участват Дейн Дехаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс

39-2

От 20th Century Fox засилиха рекламната кампания на амбициозния си психологически хорър трилър A Cure For Wellness, режисиран от Гор Вербински, който очакваме с голям интерес. Първите кадри загатват за мрачна и сюрреалистична история с внушителна естетика, която да плаши и вълнува на визуално и тематично ниво.

A Cure For Wellness разказва за млад мъж (Дейн Дехаан), който пътува към СПА хотел в Швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

39-1

Този филм ще е най-сериозният опит на Гор Вербински (”Предизвестена смърт”, “Карибски пирати”, “Ранго”) да се докаже като наистина значим визионер и да се нареди сред големите холивудски автори на силни, стилни и солидни филми.

Сценарият е дело на Джъстин Хейти (”Самотният рейнджър”, “Пътят на промените”). В ролите са Дейн Дехаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други. Премиерата е предвидена за 17 февруари 2017.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино