Мрачна мистерия с прелестната Александра Дадарио

Прекрасната Дадарио

Екранизация по “We Have Always Lived In The Castle”

Режисьор е Стейси Пасън

Великолепната Александра Дадарио става една от основните причини за интереса към амбициозната екранна адаптация по романа “We Have Always Lived In The Castle” на Шърли Джаксън.

Романът, който за съжаление не е издаван на български език, е мрачна и мистериозна семейна драма, описваща историята на живеещото в изолация семейство Блекууд. В центъра на събитията е Мери Катерин “Мерикат” Блекуд (Таиса Фармига), която живее в семейното имение заедно с по-голямата си сестра Констанс (Александра Дадарио) и техния застаряващ чичо Джулиан (Криспин Глоувър). Те са последните оцелели членове на семейство Блекууд, след като една нощ фатална доза арсен се озовава в захарницата. Изолирани от любопитството на недоброжелателно настроените на жителите в селото, тяхното спокойно ежедневие е нарушено от пристигането на чаровния им братовчед Чарлс (Себастиан Стан), който изправя Мерикат на нокти…

Режисьор на “We Have Always Lived in the Castle” е Стейси Пасън (”Concussion”), а сценарият е на Марк Кругър (”Candyman: Farewell to the Flesh”), по романа на Шърли Джаксън. В ролите са Таиса Фармига, Александра Дадарио, Себастиан Стан, Криспин Глоувър, Пола Малкомсон, Питър Кунан, Питър О‘Мира и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино