Музикален парад с любими филмови герои и безплатни билети за кино на 1 юни в Пловдив

По случай Международния ден на детето търговско-развлекателният център "Мол Марково Тепe" в Пловдив ще изпълни празничния 1 юни с целодневни забавни събития, страхотни подаръци и много смях. Любими герои от киноекрана ще дефилират пред малчуганите и ще оживеят на територията на мола чрез музика, песни и танци. Всички посетители ще имат възможност да вземат участие в Музикалния парад от 13 до 19 часа, в рамките на който на всеки час един от най-добрите български тромпетисти - Христо Коритаров, ще изненадва публиката с изпълнения в акомпанимент на различен инструмент.

От 12 часа симпатичните Смърф и Смърфиета ще раздават безплатни билети за Седмицата на детското кино" на пазарувалите в мола - при покупка на стойност над 20 лева клиентите ще получават един билет за ексклузивна анимационна кинопрожекция от 2 до 8 юни. Билетите ще се дават срещу една касова бележка с дата 1 юни.

В рамките на празничния ден малките и вече пораснали деца ще могат да се насладят в кино "Арена" на селекция от любими анимационни филми на специална цена от 5 лв. на филм или в комбо меню за 9.99 лв. с включени пуканки и напитка.

В замъка на Capella Play децата ще правят сладки от захарно тесто, ще разбият пинята с бонбони и ще оцветяват сладки картонени къщички заедно с принцеса Сладкодъвка, която ще танцува и ще пее заедно с малчуганите в детския център.

Сладкарница Колекция ще организира томбола "Сладко детство" за всички свои малки посетители и ще раздава много сладки подаръци. От КомсеД ще зарадват малките палавници и техните родители с ексклузивни ценови предложения, а "Original Marines" ще раздават подаръци на всички малки принцове и принцеси с всяка покупка от обекта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони