Мурат Йълдъръм се връща на екран

"Звездата от "Гордата Аси" Мурат Йълдъръм, който отдавна не се е снимал в телевизионен сериал, се готви да се върне на екран с новата поредица „Рамо“. Дълго време Мурат Йълдирим бе ангажиран с воденето на предаването "Кой иска да стане милионер?" - турският вариант на "Стани богат", но сега, заради снимките на новия сериал той става от стола, като благодари на екипа, с който работи няколко години.

На негово място сяда Кенан Имирзалъоулу е новият водещ на турската версия на "Стани богат", който междувременно ще изиграе главната роля в нов интернет-сериал с работно заглавие "Алеф" от 8 епизода.

Екранна партньорка на Мурат Йълдъръм в "Рамо" ще бъде Есра Билгич, която изигра ролята на Халиме Султан в телевизионния сериал „Възраждането на Ертугрул“. Наскоро младата актриса се завърна от Лондон, където придоби допълнително актьорско образование.

Поредицата "Рамо" обещава да е интересна, най-вече заради това, че Мурат Йълдирим и Есра Билгич ще играят в него като партньори. Заснемането на сериала ще започне Истанбул, след което ще се премести в Адана. По този начин „Рамо“ ще бъде включен в списъка на поредиците, които са заснети в Адана през последните години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали