Мустафа Карадайъ: ДПС е гарант за мира и стабилността в страната

Ние сме единствената партия, която еднакво отстоява европейските ценности и в Брюксел, и в България. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ след регистрацията в ЦИК за предстоящите евроизбори, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

„С регистрацията на ДПС заявяваме, че сме гарант за мира и стабилността в страната, региона и Европа. Гарант сме на правата и свободите на всички български граждани, гарант сме за достоен живот в страната – достоен живот и европейски стандарти. Ние сме единствената партия, която еднакво отстоява европейските ценности и в Брюксел, и в България“, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той припомни приоритетите на партията за евроизборите - чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена енергия и високи технологии и включването на свободни и активни граждани в процеса на формиране и вземане на политическите решения и в контрола за тяхната реализация.

Карадайъ обясни, че 100 души са предложени за листата на ДПС за евроизборите от регионалните структури на партията в страната, но тепърва предстои този въпрос да се обсъжда.

Карадайъ коментира и изминалото заседание на КСНС каза, че ние няма да ползваме нито КСНС, нито подобни инструменти в предизборната ни кампания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика