Мустафа Карадайъ: Проф. Огнян Герджиков има опит в политиката, оценката ни за него винаги е била положителна

Познаваме г-н Огнян Герджиков, той е публично лице и професор по право. Има опит в политиката, нашата оценка персонално към него винаги е била положителна. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ във връзка с назначения от президента Румен Радев в служебния кабинет.

„Поне тези имена, които в момента ги чуваме в медиите и публичното пространство мисля, че всеки един от тях е доказан експерт в съответната сфера“, посочи той и уточни, че първо трябва да се види указът на президента Румен Радев за назначаването на служебния кабинет и тогава да се коментират имената.

Във връзка с предстоящите избори председателят на групата на ДПС в парламента обясни, че не е от голямо значение конкретната дата за изборите, дали ще бъдат на 26 март или на 2 април. „За служебния кабинет във връзка с изборите мога да кажа, че основното му задължение е да направи честни и прозрачни избори“, поясни Мустафа Карадайъ. „Разчитаме и се надяваме, че процесът ще бъде по този начин“, допълни той. „Готвим се за избори, партията е в процес на номинации, съгласно решенията на централния ни съвет“, заяви председателят на ПГ на ДПС.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика