Мустафа Карадайъ честити рождения ден на ДПС: Пазим устоите на демокрацията

Навършиха се 29 г. от основаването на партията

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави актива на партията по повод 4 януари, рождения ден на формацията . Той пусна обръщение към членовете на партията в профила си във фейсбук. “Навършват се 29 години от основаването на Движение за права и свободи и това е повод да се поздравим за постигнатото в името на мира и на демокрацията, в името на правата и свободите в нашата Родина и да си пожелаем нови успехи”, започва Карадайъ.

Той припомня времето, когато е създадена партията, когато обществото било разделено и разединено. “Беше време за големия избор за бъдещето на България. Тогава ние избрахме мира и демокрацията пред реваншизма и омразата”, пише лидерът на ДПС. Именно тогава ДПС участвала активно и “съзидателно” в изграждането на основите на демокрацията, за да бъдат основите здрави и процесът да е необратим. “Тогава нашият почетен председател д-р Ахмед Доган начерта перспективите за развитие, показа пътя на страната и условието за това, а именно: България да е част от евроатлантическите структури”, казва Карадайъ.

Той заключава, че вече 29 години ДПС стои сериозно на политическата сцена и отстоява правата и свободите на българските граждани, достойнството на всеки един човек, устоите на демокрацията в страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика