Мъжка козметична серия на REFAN – щит срещу замърсената околна среда

Привлекателният външен вид е важен не само за жените. Все повече мъже в наши дни използват различни козметични продукти, за да изглеждат добре, особено в замърсената градска среда, която предизвиква значителни увреждания на кожата с видими последици. С грижа за нуждите на модерния мъж иноваторите на REFAN създадоха нова мъжка козметична серия Men perfection. Нейната висококачествена активна съставка LanacitynTMPF предлага адекватна защита от замърсения въздух и околната среда, улавя праховите частици и поддържа естествените системи на детоксикация на кожата.

Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим, подобрява блясъка и тонуса на кожата, намалява трансепидермалната загуба на вода в нея. Тази иновативна съставка представлява комбинация от бактерията Alteromonas мacleodii и екстракт от хризантема. Alteromonas macleodii е микроорганизъм, който живее в изключително токсични условия при екстремно високи температури, а екстрактът от хризантема има способността да преодолява оксидиращия стрес. В новата козметична линия Men perfection на REFAN LanacitynTMPF е съчетан с розова вода и тази комбинация изгражда защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсяването на въздуха.

Новата мъжка козметична серия Men perfection на REFAN включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръсене и шампоан за коса и тяло. Дневният и нощният флуид осигуряват активна защита за кожата през деня и нощта от замърсената околна среда. Кремът около очи подобрява тонуса на кожата, а включените в състава му маслинов сквалан и витамин Е подхранват кожата и възстановяват еластичността в зоната около очите. Балсамът за след бръснене успокоява раздразнената и зачервена кожа. Съдържа органичното арганово масло, което помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея. Шампоанът за коса и тяло e специално разработен за мъже и се грижи за блясъка и тонуса на кожата и косата.

Да бъде в крак с търсенията на модерните хора е част от стратегията на REFAN, благодарение на която козметичният бранд се радва на широка популярност. През тази година компанията спечели Златен сертификат в класацията Любима марка на българския потребител 2017 за получени най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „Козметика“ и „Българска марка“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл