Мъжът на Клои Кардашиян не съжалява за изневярата

След като в началото на седмицата се потвърдиха слуховете за изневярата на Тристан Томпсън, американските таблоиди не спират да следят из късо цялата фамилия Кардашиян-Дженър и най-вече профилите им в социалните мрежи, за да разберат какво се случва.

Колкото до самия виновник, вече бившият мъж на Клои Кардашиян, източник споделя пред US Weekly, че Тристан въобще не съжалявал, че преспал с най-добрата приятелка на сестра й Кайли Дженър.

"Той не се чувства виновен, защото в неговата глава с Клои отношенията им отдавна са приключили", допълва източникът.

Именно заради това, баскетболната звезда не мисли, че е изневерил. Дори това да е така, феновете на риалити звездата Клои Кардашиян са единодушни, че той със сигурност не е постъпил редно преспивайки с Джордън Уудс, която е толкова близка тяхна приятелка.

Самата Джордън, според Mirror.co.uk, се е изнесла от имението на Кайли, в което е живяла и се е върнала в дома на майка си. Източници твърдят, че Джордън многократно се е опитала да се свърже с някой от клана Кардашиян-Дженър, но безуспешно. Вече бившата най-добра приятелка на Кайли, горчиво съжалявала за стореното и се надявала да оправи отношенията си с всички.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица