Мъж е с изгаряния след пожар в къща в село Кесарево

30-годишен несретник е получил изгаряния след като избухнал пожар в къща, която обитавал в стражишкото село Кесарево. Инцидентът станал около 4 часа на разсъмване в сряда. В злополучната сутрин огнената стихия лумнала в жилището. Ю.Л. се опитал да изгаси пламъците с подръчни средства, но получил изгаряния.

Съседи забелязали, че от постройката се извива гъст дим и се притекли на помощ. Те незабавно подали сигнал на тел.112 и откарали пострадалия мъж в Спешна помощ. По-късно потърпевшият пък бил транспортиран в областната болница във Велико Търново с 10 % изгаряния по крайниците.

Пристигналите на място пожарникари потушили бушуващите пламъци. На входната врата на къщата обаче видяли, че има залепенно известие от съдия-изпълнител заради дългове на собственика на имота. Огнеборците уведомили полицията и по случая започнало разследване.

При разпити на комшии, те обяснили, че стопанинът отдавна е в неизвестност, а къщата дълго време била необитаема. Неотдавна в жилището се самонастанил Ю.Р., който бл бездомник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини