Мъж загина на място, майка и детето й бяха ранени при катастрофа

Снимка: Архив

25-годишен шофьор загина на място при катастрофа на пътя между гр.Кермен и Николаево, община Сливен. Спътниците на загиналия - 26-годишна майка и 2-годишното й дете, са приети в областната болница. Тежкото произшествие е настъпило но 6 октомври около 9 ч., между "Фолксваген голф", в който са пътували жертвата и ранените, и "Киа", управлявана от мъж на 57 години.

Майката е постъпила в лечебното заведение с опасност за живота, с фрактури на двете бедра и счупена челюст. Към момента състоянието й е задоволително. Предстоят хирургични операции. Детето й е с рани по лицето и счупен нос, опасност за живота му няма.

От полицията не съобщават подробности за произшествието заради започналото разследване. По неофициални данни, в другия автомобил са пътували семейство чужденци.

На 7 октомври в зоната на опасни завои по пътя към котленското с.Тича, лек автомобил "БМВ" е излязъл извън платното и е паднал в 15-метрово дере. Дървета са спрели пропадането на колата в дъното на дерето. Шофьорът не е пострадал. 41-годишната му спътница е откаран в областната болница в Сливен с комоцио, без опасност за живота - казаха от полицията.

И за двете произшествия са образувани досъдебни производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България