Мъж издъхна пред бар в Слънчев бряг

Снимка: Архив

В Созопол две компании се биха,има намушкан

Мъж е издъхнал пред бар в морския курор Слънчев бряг. Според очевидци, призори в неделя, мъжът изскочил навън, пред заведението и започнал да крещи на английски. Миг след това припаднал, а устата му била цялата в кръв. Ужасяващият инцидент паникьосал свидетелите. Била е извикана патрулна кола.

Говорителят на ОД на МВР Цвети Рандева потвърди за случилото се и коментира, че в понеделник ще бъде извършена аутопсия, която ще обясни причината за смъртта. Самоличността на мъжа, който е бил на възраст около 45 години, все още не е изяснена. Бил е облечен в черни панталони и бяла тениска. Не е ясно още дали е турист, българин или чужденец.

Взети са кръвни проби и след като излезе резултатът от тях, ще стане ясно дали починалият е употребил дрога или алкохол.

По същото време две компании се млатили в заведение в Созопол. Участниците в скандала били местни- от близките Черноморец и Равадиново. Момче от едната компания е било с охлузни рани и порязвания, но отказало да подаде жалба в полицията. само се отправило към Спешния център в Созопол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България