Мъж изпуши цигара и се простреля в главата (обзор)

Снимка: Архив

"Съжалявам" написал търговецът на коли в бележка, намерена в стаята му

30 годишен търговец на коли, родом от сиристра, се гръмна в главата. Александър С. живеел заедно с приятелката си Галина в нова кооперация в бургаския комплекс "Славейков". Вечерта в неделя имали гости и празнували рожден ден. В разгара на купона, Александър казал, че излиза за малко и не се върнал. Приятелите му и Галина тръгнали да го търсят с фенерчета.

Половинката му го открила в подземния гарж, лежащ в локва кръв. Държал боен пистолет.

Младата жена започнала да вика за помощ. Пристигнала линейка и откарала ранения в УМБАЛ. В момента пострадалият е в кома, в много гежко състояние, казаха лекарите.

Полицаите открили в дома на Александър предсмъртна бележка, в която той се извинявал, че постъпва по този начин. тепърва ще се разследва кое го е подтикнало да дръпне спусъка. Никой от близките му не знаел, че има пистолет. Бил обликновен служител във фирма за внос на автомобили.

Преди да се простреля, младият мъж изпушил една цигара. Версията убийство е изключеа, тъй като на камерите било запечатано как осветлението угасва и когато се включва отново- той лежи в локва кръв, т.е. никой друг не е влизал вътре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право