Откриха мъртво семейство в кола на магистрала "Хемус"

Снимка: Архив

Най-вероятната причина за смъртта е задушаване с газ

Труп на мъж и жена са открити в автомобил на магистрала "Хемус". Колата е била в платното за Варна, в района на село Невша, община Ветрино, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна. Сигналът за спрялото возило е подаден в петък малко след 10.00 ч., а пристигналите на мястото полицейски служители  са открили телата.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Не са установени данни за насилствена смърт. Въпреки ранния етап на разследването, като най-вероятна причина за настъпилата смърт на семейството се сочи задушаване с газ.

Назначени са съдебномедицински експертизи на двете лица, които ще изяснят  причините за настъпилата смърт. По неофициална информация семейството е пътувало от Попово за Варна. Тръгнали са в четвъртък и близките им, след като не са успели да се свържат с тях, се притеснили и звъннали в полицията, откъдето са им казали, че няма такива хора пострадали в катастрофа или пък настанени в болница. Шофьор на автомобил забелязал спряната кола на магистралата и телата в нея и се обадил на тел.112. Мъжът е бил на видима възраст около 39 години.

Двамата със съпругата си са пътували за Варна, където единият от тях е имал час за преглед със скенер, научи още "Труд".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право