Мъж от Оман търси виртуална булка, пратил й 60 000 долара

60 000 долара изпратил за три месеца мъж от Оман на поредната измамна булка от Разградско. Излъганият се жалвал в полицията. 36-годишният гражданин на Оман подал сигнала лично в управлението в Разград, след като пристигнал у нас и неуспешно издирвал жената, с която си мислил, че има бъдеще. Той заявил, че в периода октомври – декември миналата година й изпратил сериозната сума щатски долари.

Парите й трябвали, за да си плати данъците, за да може да пътува, за семейни проблеми и за самолетни билетни. След като тя така и не се качила на самолета, за да долети при него, мъжът почнал да я търси. Така стигнал до България. Посочил имената, с които се представяла пред него жената, но не се знае дали са истински.

Това е поредният случай, от вече стотиците, на измамени чужденци, които пращат пари на виртуални булки от Разградско, които им обещават любов и да им пристанат. В хода на любовната  комуникация по интернет изникват всякакви проблеми и мъжете пращат пари, но така и не дочакват булките.

Запознати с далаверата твърдят, че в това време те изхранват семействата си с парите от преводите, купуват имоти и коли на мъжете си. Най-опитните в бизнеса "Виртуална булка" дори спестили, имали влгове по над 300 000 лева.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право