Мъж от село Оборище спечели 1 млн лева от Национална лотария на Бъдни вечер

Пенчо Пелтеков от панагюрското село Оборище спечели 1 000 000 лева от Национална лотария в навечерието на Коледа. Печелившият билет, който го направи най-новия милионер на България е „Коледен календар“. Късметлията е получил билета за 50-годишния му юбилей на 24 декември, Бъдни вечер. С уникалния подарък го зарадва неговата дъщеря Галина. „Много добре се чувствам. Не съм очаквал, че мога да спечеля толкова голяма печалба“, каза Пенчо.

Щастливецът работи в минната промишленост. Той сподели, че не си е представял, че ще получи такъв подарък за рождения ден. Дъщеря му е купила късметлийския билет от обект на Lafka в Пловдив, на бул. „Никола Вапцаров”.

„С печалбата ще погася кредита си и най-вероятно ще купя жилище на дъщеря ми“, каза Пенчо. Той пожела много късмет и здраве на участниците в Национална лотария.

В билет „Коледен календар“ има още четири печалби по 1 МИЛИОН лева. В началото на декември билетът донесе луксозен кемпер на Иван Петков от град Раковски, а къща на Огнян Бачев от град Дупница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони