Мъж пребил жена си и младеж, заварил ги в дома на съпругата през нощта

Снимка: Архив

27-годишната и 17-годишното момче са в болница, наранени с бутилка, юмруци и нож

27-годишна жена и 17-годишен младеж са в болница, след като съпругът на жената нахлул в къщата й и се нахвърлил върху двамата с нож, стъклена бутилка и юмруци. Това съобщиха от полицията в Разград за побоя, който е станал в полунощ срещу неделя в село Лъвино.

Н.Б. и мъжът й Б.Б. (34г.), който бил от град Исперих, имали граждански брак, но не живеели заедно. В първите минути на неделния ден съпругът нахлул със сила в къщата в селото, която обитавала жена му. Заварил там нея и момче от селото. Бил ги със стъклена бутилка, размахвал нож и юмруци.

В резултат на физическата разправия жената е в болница с порезни рани в областта на корема и дясната ръка, а момчето с порезни рани по главата. Пострадалите са на лечение в болницата в Исперих, но няма опасност за живота им.

Причина за нахлуването и последвалото насилие било подозрение на мъжа, че жена му има връзка. Какво и защо е станало ще изяснява разследването.

По случая е образувано досъдебно производство за нарушаване неприкосновеността на жилище нощем. Според закона това престъпление се наказва с лишаване от свобода от 1 до 5 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право